Pizza-opskrifter

Gode, sunde opskrifter

Hej bloggen,
Det er ved at være længe siden, at jeg har skrevet her – men bedre sent end aldrig, ikke sandt? 🙂

Hermed kommer en anbefaling af et nyt opskrift website, som jeg er begyndt at bruge. Det er ikke særligt poleret, men opskrifterne er gode – og ikke mindst er mange af dem NEMME. 🙂 I en presset hverdag har man bare ikke tid til at lede lave store aftensmåltider , så der skal det bare gå stærkt med tilberedningen.

Som I nok ved, så er jeg jo desuden ret klimabevist, når jeg selv skal seige det, men selvom jeg har skåret ned på kødet, så har jeg ikke kunne få det til at fungere at være rigtig veganer. Hatten af for jer der kan – men jeg må holde mig til at være ugedags-veganer eller nok nærmere noget fleksitar eller noget i den dur..
Dvs. vi holder kødfri dage – og laver også vegetariske eller veganske retter på nogle af de dage, hvor vi egentlig ikke har aftalt kødfri opskrift på forhånd. Andre dage skal det bare gå stærkt med aftensmåltidet, og her er det sikkert rutinen der gør, at jeg ikke ret tit bare bikser en lækker vegetarisk ret sammen uden opskrift.. Jeg synes stadig, at der skal en del mere arbejde/forberedelse til, at få en ren “grøn ret” til at blive et rigtigt lækkert måltid – det må jeg indrømme.. (Når man så gør det, så kan det netop være FANTASTISK lækkert – det er ikke pointen. :-D)
Anyways, når det skal gå stærkt, så er jeg begyndt at lave den her ret: “verdens letteste kartoffelpizza” (til mig, så jeg kan holde det så vegetarisk som muligt) – sammen med et par andre af de her “pizza-opskrifter” til ungerne og Smukkesen.. (Opskrifter i gåseøjne, da det er så let, at man vel knap kan kalde det en opskrift 🙂 )

Let pizza-opskrift

De er lavet med bund af tortillas… Ja, jeg var også skeptisk(!), men det bliver faktisk godt, og er så let og hurtig en aftensmad, så man tror det er løgn. Og børnene elsker dem!


Nå, bon appetit. Sitet hedder www.deldinopskrift.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.